Computer4music

 

     ...musikoplevelser i høj kvalitet med computer

 

Mail: info@computer4music.com Telefon: 6061 2496

 
 

                        Computer4music i Berlingske:  "Internettet vitaliserer kulturen" 

 

 

 

 
 

Musik & computer

 

Hardware

Afspilning

Filformat & musik

DSP

 

Kontakt & services

 

 

 

Info & anmeldelser  


Der er mange muligheder for at holde sig orienteret om ny musik via internettet. Fatter man selv interesse for en ny genre eller en komponist, som man ikke har det store kendskab til, kan internettet også være en god støtte til hurtigt at spore sig ind på musikken.

Her er et par links til relevante sites:

  • ArkivMusic - klassisk. Meget omfattende og meget struktureret. For eksempel kan følgende vælges i trinvise klik: komponist =>  komponistens værker => kunstneres indspilninger => albums med indspilninger af det enkelte værk. I mange tilfælde findes anmeldelser af indspilningerne. Der findes også lister over kunstnere og deres indspilninger, samt biografier af solister og orkestre.
  • MusicWeb International - klassisk og jazz. Her er anmeldelser af nye albums og en liste med baggrundsoplysninger om komponister.
  • Classical Net - klassisk. Beskrivelse som foregående.
  • Classics Today - Klassisk. Beskrivelse som foregående.
  • My Classical Notes - klassisk. Beskrivelse som foregående.

Det kan være interessant at sammenligne anmeldelser af albums. I nogle tilfælde er der meget delte meninger, se f.eks. anmeldelserne om Pletnevs indspilning af Beethovens 9 symfonier fra 2006. Her på redaktionen hører vi til den fløj, der betragter indspilningerne som spændende og kreative.